Bokbloggsjerkan

Förra veckan var jag lite sent ute när det gällde bokbloggsjerkan som Annika dragit igång men nu vill jag gärna hänga på. Tanken med jerkan är att den ska hjälpa oss hitta nya, intressanta bokbloggar att läsa och det vill jag ju inte missa 🙂 Vill du veta mer och kanske hänga på kan du läsa mer här.

Veckans bokjerkefråga lyder: Berätta om boken/böckerna du läser just nu! Och mitt svar är att jag dels läser två pocketkedjeböcker som får förbli hemliga en stund till. Dessutom har jag precis börjat på Inger Edelfeldts nya Samtal med djävulen som verkar vara väldigt intressant. Vid sidan om den läser jag tredje boken i Vampire academy-serien och avslutningsvis Brott och straff de dagar det är väldigt långsamt på jobbet. Lite splittrat…

4 svar på ”Bokbloggsjerkan”

    • Samtal med djävulen är en väldigt tät och intressant bok om vänskap, synd, skuld, manlighet och det förflutnas betydelse för nuet (bland annat). Jag läste ut den igår och kan verkligen rekommendera den. Recensionen kommer här om någon vecka i samband med recensionsdagen.

      Svara
    • Och riktigt bra är den också – en tät kortroman som jag verkligen rekommenderar om man vill få tänka lite. Min recension kommer på måndag.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.