Vinnaren är korad!

Födelsedagsutlottningen av förträffliga Wolf Hall är avgjord! Två mycket uppspelta barn fick sköta lottdragningen, den ena plockade lapp ur en ouppblåst badboll och den andra försökte tyda vad det stod… Lite annorlunda förfaringssätt möjligen men jobbet blev i alla fall gjort. Och vinnare blev Anna som jag hoppas kommer att få en fin läsupplevelse och uppskatta boken lika mycket som jag (och här ska väl inte stickas under stol med att jag känner mig lite nervös efter allt mitt haussande av boken, risken är att detta kan leda till en viss läsbesvikelse men jag hoppas inte det). Grattis Anna och tack till alla er andra som ville vara med i utlottningen och/eller gratulerade!

2 svar på ”Vinnaren är korad!”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.