Bokmässa!

Nu har jag slutligen bestämt mig för att förära bokmässan ett besök 🙂 Den största anledningen till mitt beslut är att det visade sig att det faktiskt blir en bloggträff redan på torsdagen (som är den enda dag jag kan vara där). Det är Karin som roddat ihop en träff och den som vill vara med (hoppas vi blir många!) kan anmäla sig till henne. Bokhora anordnar en fortsättning på kvällen också men då kan tyvärr inte jag vara med utan måste sitta på tåget hem med surrande huvud och trötta fötter…

8 svar på ”Bokmässa!”

  1. Var faktiskt och fikade på Franks idag, det blir nog ett bra ställe! Ska bli trevligt att ses, hoppas att jag hinner till fyra bara. Är på mässan med kollegor och ska på en del seminarium.

    Svara
    • Har faktiskt ingen koll på vart Franks ligger men det ska väl gå att kolla upp 🙂 Det ska bli jättekul att ses, kul med seminarier också. Själv har jag inte planerat min mässdag än men det kan nog bli något seminarium för mig också.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.