Man behöver ju ha något att dricka ur…

Så har jag lyckats få maken med på båten som seglar på ”jag måste köpa penguin-muggar för de är så nördigt snygga och vi har inte alls redan alldeles för många muggar som ingen använder”-havet (ni vet väl att det finns ett sånt?). Inspirerad av bland annat Bokbabbel som skrivit här och här om dessa skönheter de senaste dagarna har jag nu alltså bestämt att hemmet måste begåvas med några av dessa litterära inredningsdetaljer/husgeråd. Problemet är bara det att det är en smula svårt att välja. The body in the library är ju rätt given men sen då? Hjälp mig!

11 tankar på “Man behöver ju ha något att dricka ur…”

  • Jag tror att jag har tröttat ut min med alla mina bokpaket och rec ex så han går med på (nästan) vad somhelst nuförtiden 🙂 Pride and Prejudice måste jag ju ha såklart och Persuasion men den var tillfälligt slut på adlibris tyvärr.

   Svara
  • Ja, det kanske krävs någon form av kampanj men det är ju mycket lättare och bättre om de får känna sig delaktiga, kanske kan man få hjälp att välja också 😉 Dina förslag är några av mina favoriter också.

   Svara
 1. Jag krossade just kaffemuggen på jobbet så jag har en perfekt anledning, har också varit inne på Austen och Woolf, eller Woodehouse, eller Orwell, eller…

  Svara
  • En ypperlig anledning att köpa nytt! Och det är ju det som är problemet med dem – man vill ju liksom ha allihop på en gång…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.