13 april 2024

Tematrio semester

Lyran är tillbaka med sin tematrio och den här veckan vill hon veta vad vi pysslat med under semestern. Som arbetslös/doktorand/vikarie har semester i sommar varit ett luddigt begrepp men tre saker jag gjort när jag inte jobbat eller skrivit avhandling är i alla fall:

Vi gjorde i juni en mycket lyckad Göteborgsresa med besök på SF-bokhandeln (för mig) och Universeum (för hela familjen). Dessutom gjorde vi en avstickare till Borås och träffade vänner, besökte Borås djurpark och tittade på lejon. Mycket populärt. Vi bodde dessutom på hotell vilket det fortfarande pratas glatt om.

Baksidan av huset målades av mig och maken medan barnen lekte i plaskpool bredvid. Gick över förväntan snabbt och tillfredsställelsen såhär efteråt är modell större.

Vi ordnade också ett (enligt våra mått) stort kalas för jubilerande maken. Släkt kom från när och fjärran och det blev väldigt lyckat och framförallt roligt.

Avslutningsvis måste jag säga att det finns risk för att jag framförallt kommer att minnas den här sommaren som sommaren då jag satt på föräldrarnas altan och läste Blonde. Och det är ju inte det sämsta…

2 tankar på “Tematrio semester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.