Kära svärmor och svärfar

Idag fyller jag år och vill därför passa på att tacka er för er generösa gåva som jag fick för flera månader sedan. Ni ska veta att jag använt pengarna till bra saker. Först använde jag dem som ”säkerhet” när jag plundrade SF-bokhandeln på sisådär halva sortimentet – vilken del syns här – i juni. Sen täckte jag de utgifterna med andra pengar men födelsedagsslanten var ändå användbar som alibi. Därefter har jag köpt andra bokpaket från allehanda ställen också och hela tiden har er present legat i bakhuvudet och motiverat mig att unna mig lite fler böcker (ni vet ju också att det är precis vad jag behöver – fler böcker). Så en av sommarens läshöjdpunkter – The Passage – har jag exempelvis upplevt tack vare er. Att sedan pengarna till slut impulsartat och på gränsen till ofrivilligt lades på ett wii är ju något vi kan tala tystare om. Men jag är en jävel på bowlingspelet måste jag säga och man måste ju vila från böckerna ibland också…

Varmaste och födelsedagssoligaste hälsningar från svärdottern

11 svar på ”Kära svärmor och svärfar”

    • Tack! Jag tycker att du ska tipsa dina svärföräldrar om såna här lämpliga presenter – särskilt viktigt nu när ni är nygifta också (då passar det ju extra bra att införa nya traditioner 😉 ). Och det är inte helt fel med wii heller…

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.