16 april 2024

Så här då?

Det är inte så länge sen jag bytte tema men eftersom det inte riktigt fungerat för mig så byter jag nu igen. Jag har ju en del annat att pyssla med (typ avhandlingstexten som ska vara inne imorgon) så alla småskavanker är inte fixade än – bildplaceringen ser ju lite märklig ut exempelvis men det ska väl kunna ordnas med lite pusslande i stilmallen…

Kommentera gärna! Vad är fult? Ser rubrikerna bra ut? Är det läsvänligt? Vad ska jag göra bättre? Vad är konstigt och så vidare.

7 tankar på “Så här då?

 1. snyggt men det är lite ljus färg på rubriker och text i sidospalter etc som jag får lite ont i ögonen av att läsa
  Man blir väl aldrig så effektiv med att fixa FEL saker som när man har annat som borde göras?

  1. Nej det är märkligt det där med prioriteringar… Jag håller med om sidospaltsproblemet och ska ta tag i det när manuset är skickat 😉 Tack för tipset!

 2. Fint men jag får faktiskt lite ont i ögonen av själva inläggstexten. Kanske är det för att texten är svart? Eller är den det? Haha, nu blir jag helt förvirrad!

  I vilket fall som helst tycker jag att det är lättare att läsa när texten snarare är mörkgrå, precis på gränsen till svart än helsvart. Så nu fick jag det sagt. 🙂

  Som sagt – typisk grej att göra när man är upptagen.

  1. Jo, den var svart och när du säger det så var den rätt skarp. Har gjort den gråare men är den för ljus nu måntro? Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.