Nu har de kommit

Snyggt uppradade i katträdet för fotografering ser ni här mina nyförvärv – muggarna. Tack och lov har jag fått med maken på idén att byta ut våra fula blåa muggar mot såna här skönheter. Priset gör förstås att bytet sker lite pö om pö men slutresultatet kommer att bli väldigt bra. Tänk att öppna skåpet för att hämta en temugg och mötas av en rad såna här, bara tanken… Näst på tur att inhandlas är nog Persuasion och The Body in the Library

6 svar på ”Nu har de kommit”

  1. hade tänkt kasta ner just A Room of One’s Own i shoppingvagnen på Adlibris, men antagligen har finska läsare av min blogg hunnit före för den är nu slut. Bah!

    Är övertygad om att er samling kommer att bli magnifik!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.