16 april 2024

Bokbloggsjerka om kommande läsning

I veckans bokbloggsjerka gäller det att inventera att läsa-hyllan och redogöra för hur många böcker som återfinns där. Själv har jag en hylla (eller ett hyllplan egentligen) för biblioteksböcker och en för recensionsexemplar och på dessa står just nu sammanlagt 19 böcker. Borträknade är då ett tiotal kursböcker. Egentligen borde några andra böcker som jag planerar att läsa snart och som står utplacerade i bokhyllan också räknas med men då blir det alldeles för krångligt och alldeles för många böcker. Till saken hör dessutom att hälften av alla lånade biblioteksböcker brukar lämnas tillbaka olästa så det är långt ifrån säkert att alla 19 böcker kommer att bli lästa över huvud taget.

En tanke på “Bokbloggsjerka om kommande läsning

  1. Någon enstaka gång händer det att jag också måste lämna tillbaka böcker – olästa – till biblioteket. För min del handlar dessa tillfällen alltid om tidsbrist och jag har en lista där jag skriver upp sådana böcker som ska lånas om när tid till läsning medges…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.