16 april 2024

En ny gröning

Jag jobbar dubbelpass idag – morgon och kväll och nu såhär i mellantid är jag hemma för att äta, maila, plugga och lite vad jag hinner. Allt stannade dock upp när jag i brevlådan hittade ett pocketkedjepaket innehållande två böcker jag länge velat läsa och dessutom lite bonusgodis… En av böckerna hade färdats ända från exlibriscia via Boktradition, Maritas bibliotek, Enligt O och Hanna. Tusen tack Hanna för månadens paket!

3 tankar på “En ny gröning

  1. Oj vad spännande! Vad nyfiken jag blir på vilken det är 🙂 Det har inte riktigt slagit mig att mina böcker tagit sig vidare från den jag skickade dem till…

    1. Jag har inte heller tänkt så mycket över att de böcker jag skickar vidare skickas vidare men det är ju förstås en kul tanke. Boken det gäller är en skildring av ett förhållande med en far om du minns…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.