Bokbloggsjerka om nya författare

Så var det dags för en bokbloggsjerka (klicka på länken för att vara med du också!) igen och den här veckan frågas det:

VILKEN ÄR DIN NUVARANDE FAVORIT BLAND ”NY FÖR MIG” FÖRFATTARE? (SVÅRT ATT VÄLJA? SKRIV OM HUR MÅNGA DU VILL!)

Svår fråga eftersom jag just nu är väldigt hoppig och otrogen i min läsning. Om vi menar ”ny” som i ny för året så har jag dock en hög författarinnor som jag är väldigt förtjust i och hoppas få dela en bit av min läsframtid med. Christine Falkenland är en klar favorit efter läsningen av fantastiska Min skugga* och henne ska jag helt klart läsa vidare. Hilary Mantel knockade mig totalt med Wolf Hall* och jag planerar att återvända till henne senare i vinter, troligen läser jag då romanen Fludd. Sarah Waters är också en ny favorit som gjorde väldigt gott intryck med Främlingen i huset* och som jag hoppas är lika fantastisk i sin övriga produktion som jag samlat på mig delar av i bokhyllan.

*Vill du läsa mina recensioner av böckerna? Kolla på recensionssidan där de finns listade.

6 svar på ”Bokbloggsjerka om nya författare”

 1. Främlingen i huset har jag varit nyfiken på under en längre tid men det har aldrig blivit av att jag har läst den. Den står dock med på en av mina många listor så den kommer att bli läst. Var så säker 🙂

  Svara
 2. Sofie Sarenbrant är en ny stor favorit här efter att jag läste hennes Vecka 36 i förra veckan. Väntar redan på att hon ska skriva fler böcker 🙂

  Kram Syster

  Svara
  • Ja, den står i min hylla och väntar på uppmärksamhet – läser ju inte så ånga deckare annars men temat och kombinationen deckare-graviditet lockar.

   Aha, det är där du bokbloggar alltså, hade inte koll på det. Ska hålla bättre uppsikt framöver 🙂

   Kram

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.