Mina tegelstenar

Ord och inga visor har initierat en tegelstensutmaning efter de senaste veckornas tegelstensdiskussioner. Eftersom jag har några riktiga tjockisar stående på vänt i hyllan vill jag förstås vara med. Förutsättningarna är att två stenar ska läsas under hösten (fram till mitten av december ungefär.). De två som jag valt är Murakamis Fågeln som vrider om världen och Donna Tartts The Secret History. Jag tror minsann att det kan bli en bra bokhöst 🙂

4 svar på ”Mina tegelstenar”

 1. Alla verkar visst passa på att läsa Murakami. Har Kafka på stranden liggandes som ska läsas, men har inte vågat hoppa på utmaningen än 🙂

  The secret history är jag med nyfiken på, det börjar kännas lite farligt att läsa om alla tegelstenar som jag inte har hunnit med än…

  Svara
  • Ja, det är lite jobbigt att surfa runt hos alla bokbloggare och se vilka tegelstenar de tänker sätta i sig, själv har jag läst kanske 10% av alla som nämns… Jag har också sett att Murakami ligger långt framme, men då har han ju också skrivit några riktiga tjockisar – Kafka på stranden är väl också ganska omfattande.

   Svara
  • Jag är väldigt nyfiken själv faktiskt och vill egentligen börja läsningen direkt men jag har några pågående läsningar jag vill avsluta först. Men sen så…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.