Röstar

Idag hade jag tänkt tipsa om en massa böcker som kan inspirera till en färd till närmsta valurna. Jag hade tänkt skriva engagerat  om Mäster, Pennskaftet och Lena Sundströms fantastiska Världens lyckligaste folk och vad de säger om vikten av att utnyttja den rösträtt andra stridit för att vi ska ha. Men jag orkar inte, jag hoppas att alla redan vet att de bör säga sin mening idag. Jag drar till närmsta vallokal med barn och man istället, firar med lite glass och ägnar sen resten av dagen åt promenader, böcker och barn. Och väntan på valvaka förstås.

2 svar på ”Röstar”

  1. Låter som en härlig dag! Jag har träffat två hundägare med hundar, ska plocka kantareller och förhoppningsvis äta toast senare idag och sedan rösta förstås. Jag tror att Sverige kommer se annorlunda ut imorgon.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.