Bokmässeenkät

Nu närmar det sig minsann… Idag åker jag till Borås på kurs och på torsdag bär det vidare till Göteborg för bokmässa. Självklart fyller jag i kolikbloggens bokmässeenkät för att upplysa världen om mina innersta bokmässetankar 🙂

Namn: Helena

Hemort: Ett litet ställe i Värmland, inte så särskilt långt från Karlstad

Jag har varit på bokmässan i Göteborg (ggr): 3 gånger. Första gången med folkhögskoleklassen, andra och tredje gången med maken. Det här blir första egna trippen.

På årets bokmässa ska jag: Mest driva omkring tror jag. Inga seminarier och inte särskilt mycket inplanerat. Vissa montrar vill jag särskilt gärna se men jag kommer nog förbi dem också 🙂 Från klockan 16 ska jag vara med på bloggfikat som Karin ordnar vilket jag ser fram emot sjukt mycket. Klockan 19 går tåget hemåt.
Mitt bästa bokmässeminne: Den första bokmässan, som jag åkte på med min skrivarklass från folkhögskolan, var magisk. Vi åkte minibuss, pratade, skrattade, njöt av vår första mässa, åt dyra muffins och var rent allmänt som kalvar på vårbete. Det var liksom inte ens varmt och trångt det året, och ingen skoskav…

Några böcker som jag ser fram emot: Jag har ingen specifik önskelista utan tänker tillämpa den där kringdrivande taktiken där också. Jag kommer med all sannolikhet köpa en del men har än så länge ingen aning om vad det blir.

Jag hoppas få se: Glada människor, böcker jag inte visste att jag ville ha, någon författare kanske…

Jag hoppas slippa: Ont i fötterna men det lär ju bli svårt…

Mitt bästa bokmässefynd: Sånt som är gratis är ju alltid kul men annars är det ju böcker som man längtat efter eller böcker som jag inte visste att de fanns men som visar sig skrivna just för mig…

3 svar på ”Bokmässeenkät”

  1. Aha är det dags för resan neröver nu. Hoppas det blir kul där nere! Själv sitter jag här med en mycket belåten Illman som är nyklippt, rödfärgad och supersnygg (givetvis).

    Svara
    • Ja, jag är i Borås nu för vidare resa till Göteborg på torsdag. Självklart är han supersnygg och belåten den gode illman, har han fått till en sån där tuff fluffrisyr som han försökte sig på i somras månne?

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.