Till mässan

Nu drar jag med hela min packning från Borås till Göteborg. Bagaget låser jag väl in på stationen och sen ska det minglas och spankuleras och upptäckas och tittas på folk för hela slanten. Möjligen kommer det bli en hel del sittande och fotmasserande också för jag har redan upptäckt att de här skorna jag fått med inte är direkt optimala…

Det kommer inte bli ett enda blogginlägg eller några tweets från mässan i relatid i den här bloggen, jag är alldeles för medeltida i både utrustning och sinnelag för det. Däremot kan det mycket väl tänkas att jag kommer med en allt för detaljerad redogörelse i efterhand. Ni vill väl veta vad jag sett, köpt, tänkt, ätit och vilka jag har träffat – eller?

8 svar på ”Till mässan”

  1. Jag vill veta allt kära du! Vilka du träffat, hur de var, fynd, vad du åt och drack osv.
    Jag vill även se en bild på de ofotriktiga skorna du råkade få med dig.

    Svara
    • Det var verkligen jättetrevligt, är väldigt glad att jag kunde vara med igår eftersom jag missar allt kul som händer resten av helgen.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.