En hög

Ok, jag gjorde kanske inte så många mässfynd men en del böcker har jag ju ändå skaffat mig den här veckan… Tre kommer från mässan (Hoffman, Waters och Gaiman), två är recensionsexemplar och resten är ett bevis på min något osunda relation till adlibris just nu (och då fick inte ens de två nyinköpta penguin-muggarna därifrån vara med på bild…)*.

* Egentligen är det ju inte mitt fel alls att det blivit såhär eftersom det är Anna och Helena som näst intill tvingat mig att köpa de flesta av böckerna på bilden genom sina lyriska recensioner och kommentarer här på bloggen…

17 svar på ”En hög”

  • Ja, det är ju alltid kul med nya böcker. Trist att du inte kan åka på mässan men du kanske kan ta en mässemester ett annat år? Den är väl värd ett besök men det känns som att man behöver en veckas semester när man kommer hem också 😉

   Svara
 1. DET är en bokhög som formligen osar kvalitet, det! Vad fint att du slagit till på 4 x prosa… och Flynn… och Hand… och The Secret History på engelska, utan bantarcola. Mycket, mycket fin bokhög som sagt!

  /Inte helt opartisk…

  Svara
  • Jag är lika otålig att läsa dem alla så det är egentligen enda problemet just nu – vilken jag ska börja på först (men allra, allra först ska jag läsa ut ”Sharp Object”/”Vass udd”)… Det känns särskilt skönt att slippa bantarcolan faktiskt 🙂

   Svara
  • Jag håller på att läsa ut Flynns förra bok nu och den är ju väldigt, väldigt bra så Dark Places har blivit ett måste. Generation Loss har jag fått så entusiastiska rapporter om att jag inte kan motstå.

   Svara
 2. Jag kan erkänna mig skyldig till att ha hyllat nästan allt i bokhögen… Förutom Gillian Flynn då, som är helt och hållet Bokhora-Helenas fel! 😉

  The Secret History är den perfekta höstläsningen, så mitt tips är att spara den tills det hunnit bli ännu lite mer höstruskigt utomhus. Jag misstänker att du kommer att bli helt beroende, så se till att ha lästid så det räcker också.

  Svara
  • The Secret History får vänta ännu några veckor så det hinner nog bli det rätta höstrusket och jag hoppas verkligen på att bli besatt och sträckläsa, jag har nog lite osunt höga förväntningar på den boken…

   Svara
   • Hoppas att du inte blir besviken då!
    Jag är helt onyanserad när det gäller den boken, omöjligt för mig att tala om den i annat än superlativer. Så självklart förutsätter jag att alla andra också kommer tokälska den. 🙂

    Svara
    • Jag försöker skriva ner förväntningarna lite genom att upprepa för mig själv att ”det är bara en bok” men vi får väl se hur det går. Jag tänker mig också att det kanske är lite av en ungdomsbok så om jag inte tokälskar den kan jag ju alltid skylla på att jag läser den för sent (är för gammal alltså…)

   • I ärlighetens namn kan nog inte mina förväntningar bli högre… Ser mycket fram emot att få uppleva denna fantastiska bok 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.