Tematrio om bokmässan

Den här veckan är Lyran generös och låter oss välja tema. Valet står mellan att berätta om tre upplevelser från bokmässan eller att berätta om tre böcker med afrikanskt ursprung (Afrika var ju bokmässans tema i år). Jag väljer bokmässan och här kommer min trio av upplevelser:

1. Jag älskar att strosa runt och titta på folk, gå lite planlöst mellan montrarna och på så sätt ibland hitta det helt oväntade. Så gjorde jag också i år vilket inte resulterade i många köp men jag kom helt klart i bokmässestämning.

2. Jag var på mitt livs första bokbloggsträff på torsdagen vilket förstås var väldigt roligt (och lite nervöst till en början 🙂 ). Nu hoppas jag på fler träffar och många fler möjligheter att mötas, prata böcker och diskutera det här med att blogga.

3. Och så slås jag ofta av hur liten världen är. Självklart såg jag några kändisar på mässan men de för mig allra kändaste var mina kollegor från biblioteket här i stan där jag brukar vikariera och dem sprang jag på två gånger på mässgolvet. Inom loppet av en timme…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.