Bokmärkt!

För några veckor sen fick jag ett hysteriskt infall att jag måste skaffa bokmärken. Jag blev akuttrött på alla post it-lappar och kvitton som bara ramlade ur böckerna. Men tillgången till bokmärken här ute i obygden är ju inte så stor och så särskilt pysslig är jag inte heller. Tack och lov så kom ju till slut bokmässan med sin muminmonter och sitt utbyte av bokbloggsvisitkort och plötsligt hade jag hur många bokmärken som helst. Så nu vilar de bakom en bok i hyllan och väntar på att användas – vykorten, muminmärkena och visitkorten. Och nu har i-landsproblemet skiftat till hur jag ska kunna använda allihop istället 😉


Uppdaterat: och så kan vi ju alla bortse från att jag stavat fel till mitt eget bloggnamn på bilden. Troligen hade alla missat det om jag inte sagt något själv men det gäller trots allt att hellre förekomma än förekommas i alla lägen 😉

10 svar på ”Bokmärkt!”

    • Det är omöjligt att inte missa livsnödvändiga saker på mässan. De fanns i en monter med mumin-saker någonstans i mitten, vid barntorget (eller vad det nu hette)… Själv missade jag skitsnygga penguin-block vilket jag fortfarande grämer mig lite över…

      Svara
  1. Jag har tänkt i flera veckor att jag skulle behöva nya bokmärken. Jag har bara ett vettigt för tillfället (från the Bodleian i Oxford) och använder annars en massa gamla kvitton och fula gratisbokmärken från cdon. Inte ultimat på något sätt.
    Hm, undrar om Adlibris inte säljer bokmärken också….? 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.