Sista superduperlyxiga pocketpaketet

Idag fick jag det sista paketet i pocketkedjan från Hanna. Och oj, vilket paket det var! Två böcker som jag längtat länge efter att läsa, en bok som jag inte visste fanns men som verkar väldigt intressant den också. Änglaspel och värmeljus för den rätta myshöstkänslan, lyxiga konfekt, bokmärke och MVG-tabletter. Kort och gott – ett perfekt bok och grattis till färdigskriven avhandling-paket. Tusen tack Hanna, du har verkligen satt guldkant på den här dagen (och många fler för jag planerar att slänga mig över både godis och böcker snarast 🙂 )

Senare i veckan återkommer jag med ett utförligt inlägg som sammanfattar min pocketkedjeupplevelse.

9 svar på ”Sista superduperlyxiga pocketpaketet”

  • Ja, Kattöga och Vägen har jag tänkt köpa själv eftersom jag hört så mycket bra om dem så dem blev jag väldigt glad för.

   Svara
 1. Känner minsan igen det översnygga bokmärket i paketet dessutom.=) Flitigt använt för tillfället hemma hos Bokomaten. Brev till en bokhandel är en av mina absoluta favoritböcker.. oj, vad jag gick runt i London med Helene Hanff-ögon första gången jag var där.;)

  Svara
  • Det låter ju riktigt lovande. Jag hade som sagt inte hört om den boken innan men nu är jag riktigt sugen på den. Och bokmärket har redan tagits i användning 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.