fredagsenkät på en lördag

Anna förgyllde bloggfredagen med en enkät men eftersom jag var upptagen av betydligt tråkigare saker just då så tar jag den nu istället 🙂

Senaste:
Boken du läste ut? Den sårbara supermakten av Erik Åsard – en populärvetenskaplig essäsamling om USA:s politiska historia från Kennedy till idag. Många gubbar blir det men också många nya insikter för mig i alla fall. Recension kommer inom kort.
Boken du påbörjade? Jag läste en halv sida i Hilary Mantels Fludd igår om nu det kan räknas som att påbörja… Annars är det Donna Tartts The Secret History som jag är halvvägs i och som är minst sagt trollbindande.
Filmen du såg? Såg Dreyers Vampyre på vampyrkursen häromkvällen. En mycket surrealistisk och märklig film men jag gillade den. Coppolas Dracula såg jag kvällen innan, också pga kursen, men den gillade jag inte alls…
Kulinariska upptäckten? Jag är nog inte så mottaglig för nya kulinariska upptäckter är jag rädd 😉 Men de chokladerade mandlarna jag upptäckte för över ett år sen är ju fortfarande en favorit. Tyvärr har mitt ica inte fattat grejen utan slutade att sälja dem…
Tv-serien du började följa? Firefly – några avsnitt kvar bara tyvärr men ni kanske har tips på vad jag ska se härnäst?
Klädesplagget du köpte? Strumpbyxor – ett par svarta och ett par grå.
Saken du skrattade åt? Jag har skrattat en del idag i samband med vårt firande av femåringen här hemma.

2 svar på ”fredagsenkät på en lördag”

    • Men är det inte så också att ”Spike” (ja, han är väl kanske inte riktigt en verklig människa men James Marsters iaf) är med i Caprica? Det borde ju i så fall göra den till ett måste… Själv ska jag se färdigt BSG med maken först (det är egentligen hans projekt men jag hänger gladeligen på) innan jag eventuellt ger mig på Caprica.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.