Fortsatt högvarv

Man skulle ju kunna tro att inlämnat avhandlingsmanus skulle betyda vila och lugn och ro men det gör det sannerligen inte. Eftersom jag läser kurser på universitetet i höst har jag tre tentor att skriva de närmaste veckorna. Samtidigt som jag jobbar en hel del. Så om ni undrar varför jag är lite smått frånvarande just nu så är det därför… Och för att jag läser förstås. Igår kväll läste jag exempelvis ut den första av höstens utmaningstegelstenar – Donna Tartts The secret history. Nu ska jag väl inte avslöja så mycket om hur jag upplevde den innan jag hunnit recensera men jag kan väl säga så mycket som att jag inte blev särdeles besviken i alla fall… Inte alls faktiskt.

4 svar på ”Fortsatt högvarv”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.