21 april 2024

Fortsatt högvarv

Man skulle ju kunna tro att inlämnat avhandlingsmanus skulle betyda vila och lugn och ro men det gör det sannerligen inte. Eftersom jag läser kurser på universitetet i höst har jag tre tentor att skriva de närmaste veckorna. Samtidigt som jag jobbar en hel del. Så om ni undrar varför jag är lite smått frånvarande just nu så är det därför… Och för att jag läser förstås. Igår kväll läste jag exempelvis ut den första av höstens utmaningstegelstenar – Donna Tartts The secret history. Nu ska jag väl inte avslöja så mycket om hur jag upplevde den innan jag hunnit recensera men jag kan väl säga så mycket som att jag inte blev särdeles besviken i alla fall… Inte alls faktiskt.

4 tankar på “Fortsatt högvarv

    1. Ja, jag känner mig ju en aning efter alla andra men det blir kul att få komma in från ett annat håll i den här boken.

  1. Jag har läst den två gånger, en gång på svenska och en gång på engelska, och den klarade med råge en omläsning 10 år senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.