Här är de!

Så här sitter jag nu med nio kartonger proppade med de inte längre fiktiva avhandlingarna, de kommer att isolera bra i vinter… Men om några dagar kommer de förhoppningsvis att finnas också på Adlibris och Bokus och då försvinner de naturligtvis som smör i solsken 😉 Framförallt kommer det att kännas fint att det i alla fall finns en bok i handeln som jag faktiskt inte behöver köpa…

20 svar på ”Här är de!”

  • Tack! Ja det är väldigt skönt att ha de där kartongerna nere i hallen, bara att gå ner och bläddra lite bland böckerna när tvivlen infinner sig…

   Svara
  • Tack, ja det är kul. Drömde någon gång för länge sen om att bli författare och nu har jag ju i alla fall fått skriva en bok 🙂 Boken kommer säkert vikas ut här på ett eller annat sätt även om det innebär att jag kliver ut ur min i alla fall relativa anonymitet…

   Svara
  • Den handlar om kvinnors homosociala relationer under 1700- och 1800-talet och hur dessa relationer skapade och fördelade makt – för att uttrycka det lite akademiskt träigt 😉 (Det är intressantare än det kanske låter…)

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.