13 april 2024

Här är de!

Så här sitter jag nu med nio kartonger proppade med de inte längre fiktiva avhandlingarna, de kommer att isolera bra i vinter… Men om några dagar kommer de förhoppningsvis att finnas också på Adlibris och Bokus och då försvinner de naturligtvis som smör i solsken 😉 Framförallt kommer det att kännas fint att det i alla fall finns en bok i handeln som jag faktiskt inte behöver köpa…

20 tankar på “Här är de!

  1. Tack! Ja det är väldigt skönt att ha de där kartongerna nere i hallen, bara att gå ner och bläddra lite bland böckerna när tvivlen infinner sig…

  1. Tack, ja det är kul. Drömde någon gång för länge sen om att bli författare och nu har jag ju i alla fall fått skriva en bok 🙂 Boken kommer säkert vikas ut här på ett eller annat sätt även om det innebär att jag kliver ut ur min i alla fall relativa anonymitet…

  1. Jamen visst, alla kommer bli så glada, särskilt barnen 🙂 Skönt att slippa fundera över julklappsinköpen…

  1. Hittills idag tre eller fyra 😉 Och det är en väldigt speciell känsla – absurd men trygg, på något sätt…

  1. Den handlar om kvinnors homosociala relationer under 1700- och 1800-talet och hur dessa relationer skapade och fördelade makt – för att uttrycka det lite akademiskt träigt 😉 (Det är intressantare än det kanske låter…)

  1. ”Kvinnovärldar och barnamord” heter den och från idag så finns den på både bokus och adlibris – stort…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.