Vad jag läser

Dags för bokbloggsjerka igen – för en enkätfantast som jag är det naturligtvis lite av julafton varje vecka när Annika ställer sina frågor 😉 Häng på du också!

Veckans fråga lyder: BERÄTTA OM BOKEN/BÖCKERNA DU LÄSER JUST NU

Som vanligt läser jag ju böcker parallellt men just nu har jag ”bara” tre böcker på g*. Låt den rätte komma in är en kursbok på vampyrkursen som jag naturligtvis läser med glädje. Det är oerhört märkligt att jag, vampyrnörd som jag är, läst alla Aijvides romaner utom just hans vampyrbok… Min andra bok just nu är Angelologi – ingen klassiker direkt men väldigt bra som avslappningsbok, den är inte på något sätt jobbig och ger tillfällig spänning vilket är precis vad jag behöver emellanåt. Den tredje boken som jag just nu läser mest intensivt är Hilary Mantels Fludd. Jag måste ju ta reda på om Mantel är den där fantastiska författaren som det verkar när man läser Wolf Hall. Hon verkar vara det. Fantastisk alltså…

*eller, ja det är kanske fyra förresten. David Nicholls En dag kom i fredags och jag har ju redan börjat läsa i den och konstaterat att den nog kommer att bli en favorit. Nästa vecka kommer till stora delar tillhöra En dag

4 svar på ”Vad jag läser”

    • Jag har ju hört det om ”Låt den rätte komma in” vilket gör det ännu mer obegripligt att jag inte läst den tidigare. Men nu har jag läst iaf halvvägs och den är ju precis så bra som alla säger. Och ”En dag” växer och växer för varje sida…

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.