Observera!

Jag vill bara poängtera att anledningen till att jag inte läser Hilary Mantels Fludd just nu (vilket naturligtvis alla lusläsare av bloggen redan uppmärksammats då bilden av bok under läsning i högerkant ändrats) på intet sätt är att den skulle vara dålig. Det är enkelt uttryckt inte Hilary Mantel det är fel på utan mig. Jag orkar inte! Fludd är precis som Wolf Hall oerhört krävande att läsa – den är intressant, rolig och bitsk men den tar också typ en kväll per tre sidor att läsa. Dels för att språket är komprimerat, dels för att jag är trött i huvudet just nu. Jag lämnar den inte helt utan besöker den lite då och då för en sida här och en sida där (och jodå den funkar bra för sådan läsning) men som huvudbok rycker nu Kate Mortons The House at Riverton in och tar hand om mig.

Det var bara det jag ville säga. Det föreligger inga som helst hard feelings mellan mig och Mrs Mantel. Så att ni vet…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.