Stängt på grund av disputation

Den fiktiva världen är stängd idag eftersom enbart verkligheten får plats i skribentens fredagsplaner. Klockan 13 disputerar jag ju nämligen… Håll gärna tummarna för mig. Från och med nu är det också fritt fram att bland kommentarerna skriva upp allt ni tycker jag ska köpa i belöningspresent till mig själv. Jag tänker främst böcker och tv-serier men vidga gärna min horisont med andra förslag också, belöningen påbörjas någon gång under måndagsdygnet (från disputationens slut till dess sover jag troligen) 🙂

12 svar på ”Stängt på grund av disputation”

  1. Lycka till, hoppas du får lite kul under disputationen också!
    Har du några timmar över i staden kan du alltid belöna dig med ett besök på Ebbes hörna på Stigbergstorget för att fynda second hand böcker eller låta dig frestas av Movielines utbud på Packhusplatsen.

    Svara
  2. Tusen tack för alla hållda tummar (och tår) och alla hurrarop. Det värmde och uppenbarligen hjälpte det också för jag har både överlevt och blivit godkänd 🙂 Utförligare rapport kommer inom kort!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.