En måndagseftermiddag

Det här är väl på gränsen till för bra för att vara sant? Kaffe i favoritmuggen som sådär snyggt passar ihop med favoritboken just nu. Och så en lussekatt utan russin (obs viktigt! Russin= djävulens påfund i min värld) till det. Perfektion. För dem av er som möjligen känner ett sting av irritation över att jag får ha det så här mysigt medan ni jobbar och sliter och tvingas gå i närkamp med vinterkylan så kan jag bara anföra att jag förtjänat detta efter min skriva färdigt avhandlingen + trippeltenta + disputations-höst. Och att jag ska jobba ikväll…

7 svar på ”En måndagseftermiddag”

  • Det var väldigt mysigt så det är helt ok att vara lite avis 😉 Nu å andra sidan är det jag som ska bege mig till jobbet om en liten stund samtidigt som du troligen och förhoppningsvis får komma hem och mysa till det hemma. Så nu är jag lite avis istället 🙂

   Svara
  • Joho då det går alldeles utmärkt (bör väl säga att jag bakar dem med russin och sen petar ur dem på mina bullar, jag förvägrar förvisso inte barnen de där otäcka små rynkfrukterna som alla verkar tycka är så goda 😉 )

   Svara
 1. Russin ÄR ju verkligen djävulens påfund! Enda sammanhanget jag klarar av russin är müsli, men då ska det vara mjuka sultanrussin, inga stenhårda budgetrussin.

  Efter din stressiga höst tycker jag för övrigt att du förtjänar en läsestund med medföljande lussekatt varje dag fram till jul. 🙂

  Svara
   • Jag måste naturligtvis lyssna på er och planerar härmed in en mysstund varje dag. Läsning och lussekatt it is. Utan (!) russin. Russin ÄR vidrigt och jag har aldrig lyckats klämma i mig några i müsli heller men jag har nog å andra sidan aldrig testat sultanrussin…

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.