Ett decemberkörsbär

En värmande körsbärsutmärkelse fick jag igår av Annette med den fina motiveringen:

För att dessa bloggar motiverar mig till läsning av olika typer av böcker. Det kan vara barn, ungdoms eller vuxen. Jag blir också glad (och ibland lite rädd!!!) när jag ser hur mycket andra människor läser och hur de, så att säga, dokumenterar sin läsning. Fascinerande. Jag blir uppmuntrad, utmanad och inspirerad till att läsa böcker jag kanske aldrig hade kommit på tanken att läsa om jag inte läst om dem, i just olika bloggar.

Det är alltid inspirerande att inspirera och jag tackar ödmjukast för denna fina utmärkelse. En av de saker man ska göra när man fått denna utmärkelse är att berätta lite om sina tre favoritförfattare och eftersom jag redan gjort det så hänvisar jag, för att undvika tjatighet, till det inlägget.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.