Jag borde nog

… ha tagit in den där ”blomman” för ett tag sen va? Hösten liksom bara försvann in i avhandlingsdimman och plötsligt är det vinter… Tur att man ibland  sätter sig ner på sin (inte längre så) lilla rumpa och stirrar ut genom köksfönstret i ett försök att hitta de perfekta orden att formulera i skrift så att man får syn på det man glömt och det som faktiskt är vackert i vinterkylan också.

2 svar på ”Jag borde nog”

  1. Haha, har en sådan på vår balkong också.. men den var jag mycket medeveten om att den stod där, länge. jag skyller på lathet snarare än glömska. Men din växt är nästan lite fin ju där i kylan. Fast den är mer torkad än levande just nu..

    Svara
    • Jo, den är ju fin med rimfrost men idag är den mest bara brun och död igen (för jag har ju fortfarande inte tagit in den trots att jag nu är uppmärksam på att den står där) 😉

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.