Vinnare av förstklassig julläsning är…

Först måste jag bara få säga hur överväldigad jag är över hur många som ville vinna The Passage. 25 personer har anmält intresse att få sjunka ner i soffan med denna synnerligen deprimerande men samtidigt upplyftande bok de närmaste veckorna. Oerhört glädjande tycker jag. Helst skulle jag vilja skicka varsitt ex till var och en av er men som den enkla arbetslösa bokbloggare jag är så får jag nöja mig med detta enda exemplar. Och det går till… Bokbabbel. Så maila mig (helena [at] fiktiviteter.se) din adress så skickar jag paketet så snart det bara går så att du får det innan jul!

Och en sak till: jag har fått en fråga från Lina som läst och älskat The Passage och nu vill ha tips på liknande böcker. För mig står hjärnverksamheten stilla just nu men kanske finns det någon av er andra som har några tips?

4 svar på ”Vinnare av förstklassig julläsning är…”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.