Förvarning

Jag vet att det finns de som tycker att det är tråkigt när bokbloggare snöar in på recensioner och inte skriver om så mycket annat. Sådana bloggläsare kan härmed se sig varnade för det är precis vad som kommer hända här de närmaste veckorna. Jag har en hel del böcker på lager som jag inte hunnit recensera än och eftersom jag väldigt gärna vill inleda det nya bloggåret på ett blankt blad med så få eftersläntrande recensioner som möjligt så är det hög tid att skriva och publicera dem nu. Jag ska förstås varva med andra inlägg också (även jag måste ju få göra en sån däringa årsbästalista till exempel) men anse er nu förvarnade om att det kommer bli en hel del recensioner framöver. Det blir nog en redan i eftermiddag…

12 svar på ”Förvarning”

 1. Ja, tipsa på.;) Jag har säker 15 barnboksinlägg som ligger och vill bli publicerade men jag tänker mig att jag kanske kan peta in dem i jul när jag tänkte försöka hålla mig borta från datorn (men förmodligen kommer att klara det..;)

  Svara
  • Jag ska också (försöka) ta en bloggvila över jul och det blir troligen en helt utan förinställda inlägg också. Men läsa kommer jag troligen så jag ser fram emot alla dina barnboksinlägg 🙂

   Svara
  • Härligt! Jag gillar ju också recensioner och just nu är det väldigt roligt att skriva dem eftersom jag läst så himla många bra böcker på sistone och några till håller på att bli utlästa. Jag ser fram emot dina recensioner framöver också 🙂

   Svara
 2. Jag är precis tvärtom i sådana fall för jag tycker att recensionerna är det bästa med bokbloggarna, så det är bara att recensera på! 🙂

  Svara
 3. Det är samma läge för mig, jag har en hel hög böcker att recensera innan nyår. Men det verkar ju som att många gillar att läsa recensioner, så jag ska försöka att inte heller oroa mig för att bloggen kommer bli alltför ”recensionstyngd”. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.