En liten uppdatering

Den senaste veckan har varit totalt delvis underbar, delvis alldeles galen i den inte så fiktiva världen. Vi fastnade förstås i London eftersom vi skulle ha flugit från Heathrow på måndagen. Istället fick vi ägna några extra Londondagar åt att oroa oss över om vi skulle hinna hem till julfirande med barnen eller inte. Tack och lov kunde vi flyga till Köpenhamn i torsdags och hann efter en övermänsklig språngmarsch genom Kastrup med ett försenat flyg till  Göteborg. Vi kunde alltså ägna julaftonen åt att krama barnen och lugna ner oss en smula. Jag återkommer med detaljerad redogörelse för Londonvistelsen och gjorda inköp någon gång i mellandagarna då jag också ska svara på alla kommentarer. Till dess önskar jag alla en fortsatt God Jul!

4 svar på ”En liten uppdatering”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.