Kort årssammanfattning

Det blir inte alltid som man tänkt sig… Ibland blir man strandad i London och sen är det svårt att komma ikapp sig själv på riktigt. Rör det sen ihop sig med resten av helgplanerna så blir i alla fall kontrollfreaks som jag alldeles förvirrade. För att överleva all denna oväntade förvirring stängde jag av alla datorer och bloggtankar. Jag lade facebook och twitter på is vilket visade sig både avkopplande och stressande. Jag är aningens beroende av bloggeriet kan man säga så därför är jag nu tillbaka…

Jag hade planer på olika sammanfattningar av läsningen under december och hela 2010 men det hela landar nu i några mycket korta konstateranden. 2010 års bästa böcker bland dem jag läste var Wolf Hall, Blonde och Alias Grace. Flickan med glasfötter, The Passage, Himlen i Bay City och Jane Eyre följer strax därpå. Min målsättning med läsandet i början av 2010 var att hinna läsa en bok i veckan vilket jag infriat med råge. Jag har inte orkat räkna igenom listan men antalet lästa böcker landar i alla fall över hundrastrecket. Det har fört med sig att jag läst en hel del oerhört bra böcker och att jag dessutom äntligen läst en hög böcker som jag länge velat få tid för. 2010 har helt enkelt varit ett bra läsår och min förhoppning för 2011 är att få läsa en ny hög med höjdarböcker även om jag kanske inte kommer ha möjlighet att läsa 2-3 böcker i veckan hela året för att hitta guldkornen.

2 tankar på “Kort årssammanfattning”

    • Tack och gott nytt år till dig också! I lagoma doser är det nog bara nyttigt att få planerna omkullkastade, men det är lite svårt att komma på rätt köl igen. Men snart så 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.