En liten enkät om dagsläget

En kortenkät passar väl fint för att få en torsdagseftermiddag som denna att framstå som lite mer hoppingivande… Häng gärna på du också, lämna en kommentar om du gör det så att jag vet och kan kolla vad du pysslar med 🙂

Idag…

… läser jag: John Ajvide Lindkvists Låt de gamla drömmarna dö, just nu Tindalos som jag missat tidigare. Anledningen till att det är just den boken som gäller nu är dels att jag ju är hopplöst förälskad i Ajvides skriverier men också att jag försöker återhämta mig från en allvarlig abstinens efter utläsandet av Kelly Links alldeles, alldeles underbara Pretty Monsters.

… gör jag: Skriver hemtenta. En hel del energi ägnas också åt att sura över att en tenta som publiceras en torsdag klockan 12:00 ska vara färdigskriven vid lunchtid på söndag. För kort om tid för min smak och dessutom inkräktande på min helgmystid. Morr. Men jag knåpar på i fortsatt hopp om att hinna färdigt före…

…ser jag: Battlestar Galactica – den sjukt spännande fjärde säsongen. Tack och lov att jag orkade kämpa mig igenom den nästan lika sjukt sega tredje säsongen…

…längtar jag efter: vår, värme och någon form av godis (kan inte bestämma mig för vad bara…)

14 svar på ”En liten enkät om dagsläget”

  1. Pingback: Mini-enkät
    • Jag hade nog aldrig tagit mig igenom trean om jag inte fått rapporter om att fyran skulle ta sig rejält. Rättegången var seg och alla sockriga tillbakablickar på New Caprica och obegripliga kärleksturer (hu) men säsong fyra var helt klart värd att kämpa för eftersom BSG då återföds i all sin prakt 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.