Balkonglängt – eller hur jag försöker besvärja våren…

Precis som förra året har jag redan skapat mig en målbild för att överleva de sista ruskiga vintermånaderna. Den innefattar balkong, hammock och den senaste Sookie Stackhouse-boken. Idag kom jag en bit närmare när jag klickade på den där bevaka-knappen. Så nu är det bara att vänta hela vägen till maj…

4 svar på ”Balkonglängt – eller hur jag försöker besvärja våren…”

  • Helt klart ett ljus i Sookie Stackhouse väntar-yunneln liksom vintertunneln 🙂 Man kan visst läsa första kapitlet på Charlaine Harris hemsida redan men jag avvaktar med det tills jag har boken tror jag.

   Svara
 1. Jag som inte ens gillar sommar så mycket längtar något oerhört efter just balkongläsning! Fast för min del blir det kanske ”Dead in the Family” istället, jag har inte kommit längre än så i Sookie Stackhouse-serien…

  Svara
  • Jag är också rätt känslig för den värsta sommarvärmen men på balkongen får man ju lite skugga 🙂 ”Dead in the family” är väl den senaste så då är du ju nästan ikapp…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.