Min nya bokbästis blir…

Dark Places. Eftersom Bokbabbel var först att kommentera och föreslog den och eftersom den ser så inbjudande ut i bokhyllan varje gång jag tittar och för att alla säger att den är så bra och eftersom den troligen är allt jag drömmer och hoppas på. Därför. Tack för hjälpen i mitt sökande, jag återkommer snarast med rapporter om hur vänskapen utvecklas. Nu – in i mörkret!

6 svar på ”Min nya bokbästis blir…”

  • 100 sidor in i boken kan jag säga att den verkar vara precis en sån där uppslukande bokbästis som jag längtat efter, om än väldigt obehaglig…

   Svara
 1. Mycket nöje! Jag har precis avslutat Sharp Object och vill också ha mer Flynn. Dessutom längtar jag efter mörk, mörk, gothisk spänning. Några andra tips?

  Svara
  • Susan Hill kanske? The Woman in Black? Det är förvisso en spökhistoria och inte så lik Flynn på något sätt men den är spännande, och gotisk. Kanske finns det andra som har fler och kanske lite mer flynnliknande tips?

   Svara
 2. Åh, jag blir stressad av att hinna läsa så lite. Jag önskar ibland att man kunde göra ett stort buffébord med böcker och bara äta i några timmar så att man satt där, fullproppad med Oksanen, Flynn och en massa annat senare på kvällen. Så att man kom ikapp sig själv och sina önskemål.

  Svara
  • Det låter som en bra lösning tycker jag 🙂 Det är ett ständigt problem det där med lästiden, dessutom känns det som att ju mer man läser desto mer tid behöver man för att läsa allt det där andra man kommer på att man vill läsa… Jag har ju haft förmånen att ha en hel del lästid de senaste månaderna (sen disputationen) men från och med nästa vecka blir det betydligt mindre för mig också vilket känns trist. Vet inte riktigt hur jag ska klara det faktiskt…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.