Bästisrapport

Ville bara rapportera lite kort om hur relationen mellan mig och min tänkta nya bokbästis Dark Places ser ut. Och jo då, kärleken flödar kan man säga. Vi har kommit förbi det där första lära känna-stadiet (det gick ovanligt fort faktiskt) och är nu inne på den verkligt djupa relationsbiten. Jag är kär! Och lite lätt illamående. Precis som det brukar vara såhär i början…

3 svar på ”Bästisrapport”

  1. Härligt att höra! Inledningen på ”Dark Places” fick mig att falla som en fura och sedan blev det bara bättre och bättre. Libby Day är ännu mer skavigt uppfuckat sympatisk än Camille. Ja, det finns ju en anledning till att jag döpte min nya blogg efter just den här boken. 🙂

    Låter med andra ord som om din brist på bokbästisar 2011 är ett minne blott!

    Svara
    • Jag läste ut den i helgen i någon sorts febrigt rustillstånd och den är ju helt fantastisk. Gillian Flynn är verkligen mästerlig på att skapa de där trasiga, osympatiska och sympatiska karaktärerna. Libby Day är oförglömlig. Måste erkänna att jag drömde om den här boken natten efter att jag läst ut den, blandat med cyloner eftersom jag såg klart sista säsongen Battlestar Galactica samma kväll…

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.