Mot götet…

Efter att ha ägnat två veckor åt att vara sjuk, gnälla, bli ännu sjukare och därefter försöka kombinera oerhört långsamt tillfrisknande med abnorma mängder kurslitteratur av alla de slag så hoppas jag nu på att vara på rätt väg igen. Nästa vecka ska jag ta mina sista doktorandpoäng genom att undervisa och tentera och fram till dess är tempot aningens högt för att hinna med. Från och med imorgon till och med måndag befinner jag mig dessutom i Göteborg för att undervisa, skriva, plugga och gå på inspirationsträff inför bokmässan. Somt är halvtrist somt riktigt riktigt roligt.

Göteborgsturen kommer också att föra med sig det lilla roliga att jag ska ta mig tid att gå på bio och inte minst att jag ska köpa upp det där presentkortet på sf-bokhandeln som jag fick i samband med disputationen. Har en hel lång lista över tänkbara inköp men tar naturligtvis tacksamt emot tips från er också :).

Avslutningsvis måste jag bara få berätta att jag har lyckats förstöra/förbättra min man. Som ni nog vet vid det här laget så är jag en hängiven omläsare och omtittare (jag ser alltså om filmer och tv-serier jag gillar, gärna många gånger) vilket min man (eller för den delen majoriteten av befolkningen) inte är. Döm om min förvåning och oförställda glädje när han häromkvällen utbrast ”ska vi inte ta och titta på Firefly igen”. Jag känner mig lycklig och stolt. Jag känner att 10 år tillsammans har gjort oss båda till bättre människor ;).

10 svar på ”Mot götet…”

 1. Åh, vi idkar också väldigt mycketomtittning ihop. Har man något som gett n en viss sinnesstämning så kan det vara trevligt att plocka fram det för att ge en samma stämning igen. Firefly kommer förmodligen ses om.=) Nu har vi tittat om på lite Inspektor Lewis-avsnitt.=) Trevligt det också.

  Svara
  • Det är väldigt mysigt att göra omtittningar tillsammans. Hos oss är det annars mest Austen-filmatiseringar som ses om 🙂

   Svara
    • Hoppas ditt tillfrisknande gått snabbt så att du kan gå ikväll. Själv är jag fortsatt hostig och sitter och kurar på hotellet, ingen fest för mig denna gång alltså 🙁 Hoppas du och resten av den ohostiga delen av Göteborgs befolkning får en riktigt rolig kväll 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.