Helgen i korthet

Helgen har, som ni vet, bestått av ledighet, bio, pinsamma misslyckanden på sf-bokhandeln och diverse hotellhäng. Söndagen avslutades dessutom med en synnerligen trevlig bokbloggsträff där några av bokmässans bloggambassadörer* fick besöka bokmässans lokaler för samtal, umgänge, god mat och ännu fler samtal.** Allt var förstås väldigt trevligt (bokbloggare är ju av naturen trevligt folk 🙂 ) och det enda tråkiga var att jag inte kunde vara med på måndagens aktiviteter eftersom jag skulle undervisa lärarstudenter i tjusningen med brev som historisk källa…

En trevlig helg alltså och sen alldeles, alldeles underbart att få komma hem till familjen igen. Det där vildsinta snöfallet kunde jag dock ha varit utan…

* Vi som var där var Malin the Writer, Lyrans noblesser, Boktokig, A fraction of the web, Eli läser och skriver, En bokcirkel för alla, Pocketblogg, Marias bokliv, Bokmania och så lilla jag. En fullständig lista över alla ambassadörerna finns på bokmässans hemsida.

**Här finns en liten artikel om bloggambassadörsträffen

7 svar på ”Helgen i korthet”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.