Äntligen!

Min Göteborgshelg gjorde gott för läströttheten. Ensam på ett hotellrum kommer förr eller senare tiden när den där medburna boken måste öppnas för att inte tristessen ska sätta klorna i en. Boken i fråga (Hamiltons Guilty Pleasures: Anita Blake 1) är förvisso en kursbok men eftersom det är en skönlitterär sådan så räknas det i alla fall. Faktiskt! Det var väl ingen fantastisk bok men ändå nog fångande för att jag skulle vilja läsa klart. Och nu har jag gjort det – läst ut en bok igen. Boknördsguden vare prisad, det finns ett hopp och ett ljus i tunneln. Nu får det banne mig bli lite Margret Atwood för att inte sjunka ner i bokmörkret igen.

7 svar på ”Äntligen!”

    • Tack 🙂 Ja, jag tyckte att den var helt ok och funderar lite smått på om jag ska läsa vidare men det får vänta ett litet tag tror jag. Visst är väl det en oändligt lång serie vid det här laget?

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.