Enkät om just nu

Helena har tagit på sig ansvaret att knåpa ihop en enkät för oss enkättokiga bokbloggar. Jag svarar naturligtvis 🙂

JUST NU…

Läser jag: Ingenting. Jag läste ut Atwoods Kattöga igår kväll och har inte hunnit börja på nytt.
… och tycker: Att det är snudd på skrämmande. Ingen bok alls liksom… Som tur är så ligger det ju några på vänt. Ikväll drar jag igång med nästantegelstenen Alla själars natt som jag har dumdristigt höga förväntningar på.
Lyssnar jag på: Fågelkvitter – då måste det väl vara någon sorts vår runt hörnet..?
Tittar jag på: Firefly – igen, Dexter säsong 1 (hm, jag vet att jag är lite efter resten av världen) och så Carnivale som jag verkligen måste och vill plocka upp igen efter att den legat på is ett tag.
Känner jag: mig omotiverat stressad över allt och inget. Jag har nog inte riktigt lyckats släppa sjukdoms- och stressperioden som nyss tog slut. Ska skärpa till mig så fort jag hinner 😉
Önskar jag: Att jag hade obegränsade ekonomiska tillgångar så att jag kunde klicka hem den där drömbeställningen från The Book Depository…
Längtar jag efter: Solvärme och takdropp!

6 svar på ”Enkät om just nu”

  • Jag har börjat läsa i den och det är väl kanske inte världens bästa litteratur (men det hade jag ju inte direkt väntat mig heller 😉 ) men god avkoppling är det definitivt 🙂

   Svara
    • Absolut – lite Oxford, lite dammiga handskrifter, några historiker, en snygg men plågad vampyr, till och med en resa till Skottland (Skottland är alltid en vinnande ingrediens för att vinna mig iaf) har hon lyckats trycka in på de 150 sidorna jag läst än så länge. Det bådar gott 🙂

 1. Våren känns rätt långt borta där jag bor, för idag på morgonen visar mätaren hela 34 graders kyla. Vilket gör att jag längtar ännu mer efter solvärme och takdropp…

  Svara
  • Ja, våren är väl en bit bort här också men lite mildare än du har jag iaf här (-10 idag). Myyycket snö som ska smälta och takdroppa har vi också…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.