Kort reflektion

Jag läser just nu (bland annat…) en svintjock* bok med den inspirerande titlen The Mammoth Book of Paranormal Romance.** Den ingår i en väldigt rolig och intressant kurs om skräck och romantik vilket dock inte betyder att boken i sig är vare sig rolig eller särskilt intressant (inte ur ett litterärt perspektiv i alla fall). Det jag dock lärt mig hittills sen jag tvångsmatat mig med åtta av de 24 novellerna är att det uppenbarligen är väldigt, väldigt svårt att skriva noveller. Vissa borde hålla sig borta från det…

* Ok, 532 sidor är väl inte så oerhört svintjockt egentligen men tro mig när jag säger att det just nu känns så.

** Följ denna länk så får ni troligen också en viss förståelse för att jag skäms lite över att ha boken liggande framme. Den är liksom lite för mycket, på alla sätt och vis…

4 svar på ”Kort reflektion”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.