Paketrapport

Så var årets första bokreapaket avhämtat och uppackat i det fiktiva hemmet. En ganska modest beställning för att vara jag… Men mycket nöjd är jag. Förvånande nog (för mig själv) är jag mest glad över den där lilla boken med Virginia Woolfs texter om London. Den är hur vacker som helst, sådär lite lagom tunn men verkar full med Londonvardag och historia. I övrigt önskar jag att jag hade haft råd att slå till på de där klassikerboxarna som alla bloggar om nu. Egentligen var det sagt att jag skulle få en av dem från förlaget men den verkar minsann ha kommit bort någonstans på vägen så jag får väl slå till själv om jag ska ha någon. Och helt omöjligt är det ju inte – lusten att införskaffa, läsa och sen ställa i barnens bokhylla är förhållandevis stor. Vi får väl se vad studiemedlet räcker till… När det gäller den faktiska, fysiska bokrean så avvaktar jag en aning. Dels för att jag har sjukt mycket att pluggläsa just nu och därför inte hinner göra den utflykten (som ju tar ett tag när man bor ”i skogen”) dels för att jag inte orkar trängas… På lördag kan det hända att jag gör ett besök i stan och då blir det nog lite rea också, osäkert dock om det blir några inköp. Jag hoppas lite på att det ska finnas en del som inte finns i katalogerna, gärna lite engelska romaner…

Har ni gjort några fynd än? Väljer ni nätet eller bokhandeln eller kanske rent av bägge delarna?

12 svar på ”Paketrapport”

 1. Den boken om Virginias London läste jag förra våren innan en London-resa, och blev förälskad i. Har inte sett den p årean någonstans? I morse gjorde jag ett snabb besök i en bokhandel nära min busshållsplats och kan meddela at det inte var någon trängsel alls. Blev lite köpt, men försöker hålla i slantarna. Mest lite trädgårdsböcker till sambon efter att han givit mig en direkt önskan.=)

  Svara
  • Skönt att du slapp trängseln på din shoppingtur 🙂 London-boken finns på Adlibris men jag tror att det bara är där. Den känns som en perfekt bok inför en Londonresa, jag år läsa den efter min Londonresa i julas men hoppas på att få återkomma någon gång. Och då blir det ju inför också, typ…

   Svara
 2. Än så länge har det blivit tio fina bokfynd från nätet. Men ska också kolla in min lokala boklåda vad det lider. Hoppas på härlig rea-feeling där då jag inte besökt någon IRL-bokrea på ett par år faktiskt.

  Svara
  • Jag har inte heller besökt någon IRL-bokrea på flera år nu men i år känner jag faktiskt suget så jag ska nog ta en sväng in på bokhandeln när jag åker till stan med dottern på lördag.

   Svara
  • Spill har jag också varit lite sugen på att köpa men sen är det ju det där med att varje gång jag stått och hållit i den på biblioteket så har jag inte känt någon särskild lust att läsa så jag avvaktar nog med den.

   Svara
 3. Jag gillar att gå och k ä n n a på böckerna innan jag handlar, det är halva upplevelsen. Men sen förstörs det lite av alla andra människor som också promt måste gå runt och gräva bland staplarna samtidigt som jag gör det… Fast det ”problemet” har blivit allt mindre med åren då fler och fler väljer att göra sina reafynd på nätet.

  Svara
  • Jag håller med dig, det är något särskilt med att få känna på böckerna, läsa baksidestexten och kanske första raderna. Det trevligaste med bokhandelsbokrean är också att det finns en del böcker där som inte finns i katalogerna och som inte sällan är just de böcker jag vill ha.

   Svara
  • Och jag önskar att jag fått böckerna också och inte bara erbjudandet 😉 Skämt å sido så är jag väldigt sugen på båda boxarna nu på rean men jag tror inte heller att jag kan lägga pengarna på dem just nu. Tyvärr.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.