Fiktiviteter sträcker ut sina tentakler

Som ni kan se till höger (och vänster 😉 )så har Fiktiviteter spridit sig vidare ut i den där cyberrymden som det talas om (eller det gör det väl inte längre egentligen men ändå…). Bloggen har blivit med Facebooksida. Ganska länge har jag inte sett vitsen med detta nya sätt att lägga ner outsägliga mängder tid framför datorn men sen insåg jag att jag kan diskutera böcker där. Också. Och då är jag ju på förstås! Gilla gärna den fiktiva facebooksidan så kan vi lära känna varandra ännu bättre :).

Vad mer? Jo, det fina initiativet från Forma att instifta ett bokbloggspris kan ju inte passera okommenterat. Själv funderar jag som bäst på vilka jag ska nominera till priset (det finns många att välja bland, kolla bara igenom min blogglista i högerkanten så förstår ni vad jag menar)  och vill du ha tips på en blogg som på ”bästa sätt uppmärksammar litteraturen och skapar ett alldeles eget rum för den bokintresserade att vistas i” så kan jag ju alltid nämna en liten blogg som heter Fiktiviteter ;). Men skämt å sido, oavsett vem eller vilka så tycker jag absolut att du ska passa på och nominera, det är alltid roligt när bokbloggar uppmärksammas på glada och positiva sätt.

2 svar på ”Fiktiviteter sträcker ut sina tentakler”

    • Jag tog bara adressen till facebooksidan (http://www.facebook.com/pages/Fiktiviteter/153319051396336) och kopplade den till bilden. Rutan i högermarginalen har jag genererat på facebook och sedan klistrat in i en textwidget. Men det kanske är något annat du menar? Hör av dig om det är något annat som jag kan försöka förklara (troligen inte för det här fick jag till utan att förstå att det kunde vara krångligt, det brukar vara bästa sättet 😉 )

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.