Diskutera litteratur!

Nu händer det riktigt spännande saker på bokmässans community (som jag ju är ambassadör för i år). Det har tillkommit en gruppfunktion och redan poppat upp små grupper inom olika områden. Än så länge så finns det små samtalsrum för dem som är intresserade av nobelpris, reselitteratur, ungdomsböcker och serier. Själv har jag förstås startat en grupp med det klatchiga namnet ”vampyrer, varulvar och annat monstrigt” där jag hoppas att vi ska bli några stycken som kan tipsa om böcker och diskutera kring tv-serier och annat. För att kunna vara med och diskutera med mig och oss behöver du registrera dig som användare på communityn men sen är det bara att hoppa in i samtalet. Gör det!

Och så en sak till – ni som inte redan gjort det, gå gärna in och gilla min facebooksida. Jag håller som bäst på att smida planer på en massa roliga saker som ska hända där framöver så häng gärna på redan nu så riskerar du inte att missa några roligheter 😉

1 svar på ”Diskutera litteratur!”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.