Bara för att!

Dämpar den allmänna stressen med att förhandsbeställa den senaste Sookie Stackhouse – Dead Reckoning. Och så lite annat förstås (man kan faktiskt inte köpa bara en bok). Mitt enda problem är ett dilemma – ska jag beställa boken på en svensk näthandel och få hem den till utgivningsdatum eller ska jag köpa den billigare från utlandet och därigenom tvingas stå ut med att vänta någon extra vecka? Just nu lutar det nog ut snål och förväntansfull – jag har troligen ändå inte tid att läsa den på stört den 5 maj… Och dessutom öppnar ju sparalternativet möjligheten att slänga ner något extra i beställningen…

4 svar på ”Bara för att!”

 1. Hur många Sookie-böcker finns det ute nu? Jag tror att den sjätte var den sista jag läste, men tänkte ta mig an fortsättningen i sommaren 🙂

  Svara
  • ”Dead Reckoning” är den 11:e romanen (det finns en novellsamling också men den kan man med fördel undvika…) så du har en del att se fram emot i sommar 😉

   Svara
  • Det är ju inte bara negativt att ”ligga efter”, det brukar ju uppstå ett visst tomrum när årets bok är utläst och då kan det vara trevligt att ha en till på lager 😉 Själv hyser jag förhoppningar om att kunna motivera inköp av hela serien i inbunden form eftersom mina pocketar är så sönderlästa…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.