Inför

Det är lite på g just nu… Dels är jag oerhört uppstressad över alla olika delar som är mitt abetsliv/studentliv just nu, dels är det en del kul på gång i bloggvärlden. Jag ska exempelvis vara med i ett pocketbyte som En bok om dagen ordnar. Det var ett tag sen och suget efter ett byte dök faktiskt upp bara någon dag innan jag såg att det var på g 🙂 En annan sak som jag filar på just nu är mitt bidrag till enligt o:s bloggstafett på världsbokdagen nu på lördag (den firades på många ställen redan förra veckan men jag tycker definitivt att det är på sin plats att uppmärksamma den också på ”den rätta” dagen även om de må vara påskafton). Mitt inlägg kommer att publiceras klockan 05:00 men jag kan avslöja redan nu att det kommer att vara tidsinställt 😉 Den fullständiga listan över stafettbloggare och tider ser ut såhär:

00.01 enligt O

01.00 och dagarna går…

02.00 Ariels Bokhylla

03.00 Eli läser och skriver

04.00 Can’t sleep, must read

05.00 Fiktiviteter

06.00 Böcker x 3

07.00 Marias Bokblogg

08.00 the curious case of the books

09.00 Tidnings Ida

10.00 Talk nerdy to me

11.00 Bokform

12.00 Boklesebloggen min

12.30 Bokomaten

13.00 Två träd i en bokskog

14.00 Mimmimaries böcker och annat

15.00 Inreda med böcker

16.00 Can’t sleep, must read

17.00 Cool like Plastic

18.00 Ciccis Bokblogg

19.00 Böcker etc.

20.00 Lingonhjärta

21.00 Lyrans Noblesser

22.00 Ord och inga visor

23.00 En full bokhylla är en rikedom

23.59 enligt O

Det ska bli spännande att se vad alla åstadkommer. Själv tänker jag skriva om läsglädje och stunder med böcker som betyder särskilt mycket för mig.

En tredje sak som jag filar på är min recension av Cirkeln av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg. Den har förvisso inte recensionsdatum förrän i början av maj men eftersom Sara ok:at en tidigare recension och eftersom Jonas Thente redan tokhyllat i DN så kan jag nog inte hålla mig särskilt mycket längre. Min recension kommer på påskdagen eller annandag påsk, vad passar bättre i påsk än häxor liksom… Så, nu vet ni vad ni ska göra i påsk 😉

3 svar på ”Inför”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.