Så här långt

Jag har ju några listor och utmaningar som jag försöker använda för att locka mig själv till läslust. Det är dels den dammiga listan med böcker som står i min hylla och samlar damm och som jag önskar att jag gav lite mer uppmärksamhet. Ur den har jag plockat två titlar än så länge (Dark Places och Kattöga) men fler lär det bli längre fram (när kurslitteraturen släpper greppet om mig). Jag måste dock erkänna att några av böckerna tappat lite i lyskraft sen jag förde in dem på listan så de blir nog inte lästa i år heller.

Sen har vi ju den tyska listan också, den som ska förbereda mig inför höstens bokmässa. Med den går det inte alls kan jag säga och jag är osäker på hur tyskt beläst jag egentligen kommer vara i september. Men det går nog bra det också, det lär ju finnas saker att göra i alla fall 😉

Sist men inte minst jobbar jag ju förstås också med min ultimata lista där två böcker varje månad tar sig till final respektive andra chansen för att i slutet av året tävla om åtråvärda platser på min best of 2011-lista. Den här månaden är det svårare än på länge att plocka ut guldkornen. Just nu tävlar Cirkeln, Different Seasons och I det förflutna om aprilplatserna, ännu svårare blir det troligen om jag hinner läsa ut Vägen före söndag…

2 svar på ”Så här långt”

  1. Hej! Här kommer en liten hälsning från din hemliga bokvän. Jag ska titta runt här och försöka komma på ett riktigt vårfint paket år dig.

    Svara
    • Det låter trevligt 🙂 Jag publicerade just en liten fråge- och svarlista för att underlätta lite för dig.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.