Läskigast just nu

Så här ser den till utseendet obehagligaste boken i min att läsa-hög ut. Den ligger på sängbordet men underst i en hög och lite vinklad bortåt så att jag får anstränga mig för att se den, faktiskt… Och den är ännu obehagligare i verkligheten känner jag mig manad att påpeka. Sjukt läskig faktiskt… Min reaktion inför omslaget ger flashbacks till den härliga tiden när The Strain låg inne på toaletten och skrämde livet ur mig var och varannan dag.

4 tankar på “Läskigast just nu”

  1. Min utgåva av Chuck Palahniuks ”Haunted” har, upptäckte jag en sen natt när den låg på mitt nattduksbord, en glow-in-the-dark-framsida. Hu!

    Svara
    • Nej men usch, jag skulle nog dö litegrann om jag upptäckte något sådant. Det enda sådana omslag som finns i vårt hus är på en pysselbok med Lilla spöket Laban, vad jag vet i alla fall…

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.