13 april 2024

En lördag

Klockan är 08:13 och jag har precis skickat in min skräck och romantik-tenta. Nu ska jag bara handleda några uppsatsskrivare också så är det dags att väcka de delar av familjen som sover och samla dem som nu njuter av Bolibompa till frukost sen. Resten av dagen hoppas jag på fint väder, lyckosam presentshopping och massor, massor av lästid då jag kan få läsa ut Christine Falkenlands fullkomligt trollbindande Själens begär.

Vad gör ni en dag som denna?

2 tankar på “En lördag

  1. Skriver filmmanus (kul), deppar över att jag troligen inte hinner gå på bokbloggarträff (inte kul) och firar en födelsedag (kul).

    1. Det låter som en rätt bra lördag ändå, trots ev missad träff. Hoppas du hann med den ändå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.