Lyx!

Igår var en smått motig dag, inget allvarligt men likväl en dag i lätt motvind. Därför kan jag ärligt säga att jag sannerligen behövde det mångfald av bokpaket som återfanns i brevlådan på eftermiddagen:

Ett av de där paketen var mitt bokbytespaket från min hemliga bokvän (som jag efter intensiv googling tror måste vara en västmanländska i Skåne…). tusen tack för ett synnerligen lyxigt paket med Boktjuven (som jag inte läst men länge velat), te, choklad, anteckningsbok, en film om Jane Austen, tzasikikrydda, en novellsamling och annat smått och gott. Det lyste verkligen upp en regnig eftermiddag här hemma!

8 tankar på “Lyx!”

 1. Åh. Jag blir lika salig varje gång jag får hem bokpaket. När flera dyker upp på en gång känns det ju som jackpot. Har dock strikt köpförbud, well, månaden ut så det kan bli lite skralt på den fronten (fast jag kan ju förstås få recensionsex).

  Svara
  • Bokpaket är bland det absolut bästa och det här var gratisvarianten allihop (rec ex och bokbyte) vilket ju nästan är ännu bättre… Något köpförbud har inte jag men jag försöker verkligen hålla nere inköpen ändå, lite har det faktiskt hjälpt att jag fått hålla i bokinköpen de senaste veckorna på biblioteket där jag vikarierar 😉

   Svara
 2. WOW! Vilken jättehög med böcker! Så roligt! Jag har okcså köpförbud egentligen men tröstshoppade en bok på book depository för några veckor sedan som kom igår. Väldigt bra tajmat för igår var generellt en dlåig dag annars (tandläkaren ex) så en bok kändes välbehövlig.=) Tzatzikikryddan är jag nyfiken på.=) Älskar tzatziki men är grymt hård med hur den ska göras, inga kryddor där inte. Så undrar ju vad det är för smak. Gurka och vitlök antar jag?=)

  Svara
  • Böcker är alltid välbehövliga men vissa dagar mer än andra 🙂 Jag är också väldigt nyfiken på dne där tzatsikikryddan och vet inte riktigt hur den används men jag prövar mig fram och rapporterar när jag vet 😉

   Svara
  • Det är lite julafton även när man får böcker man vet om att man ska få men när det dessutom är överraskningar så blir det ännu roligare 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.